• Voor 23:00 uur besteld,
  direct verzonden
 • Snel bezorgd,
  snel genieten van bamboe!
 • 30 dagen
  retourneren
 • WIJ SLUITEN 31 JAN.
  ALLES HALVE PRIJS
  (of minder!)

Betalen

iDeal (Nederland)

Waarom zou je kiezen voor iDEAL? De voordelen van iDeal zijn dat je snel en simpel betaalt, veilig online via je eigen bank. Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken. Betalen met iDEAL is bij Bamboodaddy altijd gratis.

Je hebt toegang to iDeal als je aan internetbankeren doet bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank. iDEAL is in Nederland de gemakkelijkste manier van betalen op internet. 

BanContact Mister Cash en Direct e-Banking / Sofort Banking (België)

BanContact Mister Cash en Direct e-Banking (Sofort Banking) zijn betaalmethoden speciaal voor onze Belgische klanten.


PayPal (Nederland en België)

Uiteraard kan je bij Bamboodaddy betalen via PayPal. De voordelen zijn dat PayPal eenvoudig werkt, zonder dat je creditcardgegevens moet onthouden of naar je random reader moet zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en je PayPal-wachtwoord. 

Betalen met PayPal is bij Bamboodaddy volledig gratis. Je kunt veilige aankopen doen zonder je creditcardnummer of financiële informatie door te geven. Hoe het werkt? op de pagina "Bestelling afronden" kies je bij de stap 'betaalwijze' voor PayPal. Nadat je op de knop "Bestelling plaatsen" hebt geklikt, wordt je doorgestuurd naar de website van Paypal. Log in met je PayPal account. Bevestig de betaling. 


CreditCard (Nederland en België)

Je bent welkom als je bij Bamboodaddy wilt betalen met de creditcards van Mastercard of Visa. Ook de betaling met creditcard is bij Bamboodaddy gratis. En je betaling is veilig, want zowel onze betaalpagina als het platform van IcePay, die alle betalingen verwerken, zijn goed beveiligd. Creditcardgegevens worden dan ook beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Na controle van jouw creditcardgegevens wordt je bestelling verwerkt.

 

Achteraf betalen met factuur (Nederland)

Als je liever achteraf betaalt, kan je bij Bamboodaddy ook via factuur betalen. Deze betaling is niet gratis en kost 3% van je bestelbedrag. Dat moeten wij even uitleggen. Factuurbetalingen worden afgehandeld door MultiSafepay. Omdat zij de gehele verwerking afhandelen, zoals de incasso van uw betaling maar ook het versturen van herinneringen, zijn daar kosten aan verbonden.

Bankoverschrijving (Nederland)

Via bankoverschijving kan ook bij Bamboodaddy worden betaald. Houd er alleen wel rekening mee dat bij een overschrijving het langer duurt voordat het aankoopbedrag op onze rekening staat, dus de levertijd wordt daardoor langer. Houdt rekening met tenminste 3 (werk)dagen.