• Voor 23:00 uur besteld,
  direct verzonden
 • Snel bezorgd,
  snel genieten van bamboe!
 • 30 dagen
  retourneren
 • WIJ SLUITEN 31 JAN.
  ALLES HALVE PRIJS
  (of minder!)

Heren t-shirts

Bamboe t-shirts van BUDDYbam

T-shirts moeten uiteraard goed zitten en wat ons betreft moet je eigenlijk niet voelen dat je ze aan hebt. Het is belangrijk dat je je vrij voelt in je bamboe t-shirt en dat is al helemaal het geval voor t-shirts die je onder je kleding draagt. BUDDYbam vind dat ook en heeft daarom de volgende keuzes gemaakt:

 • Weight: 170 grams of zwaarder? De witte en zwarte shirts hebben we wat zwaarder gemaakt, dus sterker. Die draag je ook vaker. Dat is perfect voor t-shirts en zeker voor ondershirts. We zaten lang op een lichtere stof, wellicht komt die versie er in de toekomst weer naast, als de air shirts. Dikkere shirts bieden extra luxe. De bamboe eigenschappen zijn hetzelfde, met uitstekende ventilerende eigenschappen.  

 • Regular Fit of Modern Fit: dus bewust geen slim fit. Het bamboe ondershirt is dus niet "knellend" aanwezig is. Je voelt niet dat je het draagt. De witte en zwarte shirts zijn Rugular Fit, dus zitten ruimer. Wil je die toch wat strakker? Kies dan een maatje kleiner. Qua lengte geen probleem, want alle shirts hebben extra lengte. 
 • Afwerking. Daarnaast is de afwerking belangrijk. Vooral de afwerking van de kraag (boord). Alle BUDDYbam bamboe t-shirts hebben een dubbel gestikte rib-boord. Die boord is er dus apart opgezet, want dat is steviger. Niets zo vervelend als een boord die gaat lubberen en z'n pasvorm verleist.
 • Stof. Tja, de stof. Als je altijd t-shirts hebt gedragen van voornamelijk katoen, en vaak 100% katoen, dan merk je direct het verschil. Maar goed, bamboe is nog maar relatief kort geleden ontdekt, dus dat iedereen tot die tijd voornamelijk katoen heeft gedragen is daarom niet zo raar.

  T-shirts op basis van bamboe is op alle fronten beter, omdat de eigenschappen perfect zijn voor kleding die je direct op je huid draagt. Dat geldt uiteraard ook voor boxershorts en sokken. De stof is ultra zacht en bovendien hypoallergeen, zodat die niet irriteert. Daarnaast ventileert de stof uitstekend, zodat je t-shirt langer fris ruikt. En zeker ook belangrijk is dat vocht, zoals transpiratie, snel wordt opgenomen en afgevoerd. Dus fris en droog, dat is wat je wilt.     


Wie wil geen t-shirts die fris blijven ruiken, beter ventileren, anti-allergisch zijn, anti-bacterieel, thermocontrol (warmer bij koud weer en koeler bij warm weer) en veel zachter zijn dan katoen? Iedereen toch? De beste t-shirts worden tegenwoordig uit bamboe gemaakt. Bamboe wordt niet voor niets het nieuwe katoen genoemd! Na ruim 3.000 jaar is het tijd voor iets beters, en gelukkig is er nu bamboe textiel. Niet alleen vele malen beter dan katoen, maar bamboe voor de t-shirts is, als bonus, ook nog eens duurzamer dan katoen. Daarom noemen we bamboe het nieuwe katoen, maar dan beter. En van bamboe wordt veel gemaakt, zoals ook bamboe handdoeken.

Bamboe is onuitputtelijk

Een mooi voordeel van bamboe is dat het maar door groeit, terwijl katoen groeit en daarna verdwijnt. Bamboe wordt daarom vaak de nieuwe grondstof van deze eeuw genoemd, met betere eigenschappen. Een ander belangrijk voordeel is dat bamboe zeer weinig water nodig heeft in vergelijking met katoen, en water is/wordt voor iedereen zeer belangrijk. Lees meer over de voordelen van bamboe. De tijd dat katoen domineerde is over, bamboe neemt snel haar plaats in.

Snel en makkelijk online bestellen bij Bamboodaddy

Online bestellen bij Bamboodaddy is eenvoudig, snel en makkelijk. Je surft snel door de producten, die je met één klik in je winkelmandje legt. Daarna heb je de keuze uit veel betaalmiddelen, op een beveiligde pagina. Jouw bamboe t-shirt bestelling of andere bamboe producten wordt snel geleverd. Bij Bamboodaddy kan je zelfs tot 365 dagen omruilen, als de kleur niet klopt of de maat groter of kleiner moet zijn. Makkelijker kan bijna niet. Voor de beste producten na het katoen tijdperk. Snel en makkelijk online bestellen doe je bij Bamboodaddy. 

Vanouds in ons assortiment. Fijne bamboe t-shirts, vele malen zachter dan 100% katoen, nemen beter vocht op en ruiken langer fris.

 • Heerlijk zacht en comfortabel
 • Perfecte ventilatie
 • Thermo-control
 • Ruikt langer fris
 • Hypoallergeen