• Voor 23:00 uur besteld,
  direct verzonden
 • Snel bezorgd,
  snel genieten van bamboe!
 • 30 dagen
  retourneren
 • WIJ SLUITEN 31 JAN.
  ALLES HALVE PRIJS
  (of minder!)

Onze gegevens

Magazijn Greendaddy B.V
Florijnstraat 16
4879 AH  Etten-Leur

Retouradres:
Penningweg 23
4879 AE  Etten-Leur 


KvK nr: 53484754
BTW nr:
NL850897610B01

Van Greendaddy naar Bamboodaddy

Waarom een nieuwe naam? Bamboodaddy is helemaal gespecialiseerd in textiel op basis van bamboe. Niet alleen kleding-basics zoals t-shirts, sokken, slips en boxershorts, ook handdoeken, badlakens en beddengoed (kussens, dekbedden, etc.). Daarom is de naam Bamboodaddy logischer en dekt zogezegd de lading veel beter.

Verandert er verder nog meer? Nee. Alles blijft precies hetzelfde, behalve dat de klantenservice straks bereikbaar is via klantenservice@bamboodaddy.nl. Of uiteraard gewoon via het contactformulier op de contactpagina.

Bamboodaddy blijft streven naar de hoogste kwaliteit, dus topkwaliteit van een zo duurzaam mogelijke grondstof. En dat is bamboe zeker, vooral als je kijkt naar de voordelen van het groeiproces.

Dus ook Bamboodaddy bewijst dit met de beste heren- en damesbasics. Bamboe is daarbij het toonaangevende materiaal. De kwaliteit van textiel op basis van bamboe overstijgt katoen vele malen. Bamboe is vele malen zachter, ventileert beter, absorbeert vocht uitstekend, en is hypoallergeen (anti-allergisch).

Door haar topkwaliteit biedt bamboe aan iedereen een beter alternatief dan katoen. Duurzamere top-kwaliteit.

Topproducten die ook nog eens goed zijn voor onze wereld, dat is precies wat iedereen nodig heeft. 

Rik Vegter