• Voor 23:00 uur besteld,
  direct verzonden
 • Snel bezorgd,
  snel genieten van bamboe!
 • 30 dagen
  retourneren
 • WIJ SLUITEN 31 JAN.
  ALLES HALVE PRIJS
  (of minder!)

Ruilen en retourneren

DE SPELREGELS

30 dagen bedenktijd/zichttermijn

Wij houden van duidelijke en redelijke retourregels. Redelijk voor jou en redelijk voor ons. In de regel gaan wij relaxt om met verzoeken, maar aan de andere kant is ook weer niet alles mogelijk, al zouden wij dat nog zo graag willen, wij hopen dat je dat begrijpt. Mocht je nou twijfelen, mail dan even met klantenservice@bamboodaddy.nl.

1. De wettelijke bedenktijd is 14 dagen. Binnen die termijn kan je de artikelen om- of inruilen. Ben je een keer een dagje te laat, dan is dat geen drama.

Binnen de termijn van 14 dagen mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Gebruikte artikelen kan je niet retour sturen, tenzij sprake is van een fabricagefout. Zo is het niet prettig als je bijvoorbeeld ondergoed van ons zou ontvangen dat al is gedragen. Net als jij houden wij van frisse artikelen.

Ook gewassen artikelen kan je niet retourneren, omdat die dan niet meer nieuw zijn, hoe lekker ze dan ook ruiken. Of een artikel gebruikt of gewassen is, is ter beoordeling van ons. Wij weten immers als geen ander hoe een nieuw artikel voelt, ruikt, etc. In het belang van al onze klanten zijn we daar best streng op, maar wel altijd eerlijk.  

Naast gebruikte artikelen kan je sommige artikelen niet retour sturen om redenen van gezondheidsbescherming of hygiene. Dit geldt ook voor bedrukte artikelen. Uiteraard tenzij sprake is van een fabricagefout. 

2. Om- en inruilen
- voor Nederlandse bestellingen gaat het terugsturen via het retourformulier. 
- voor Belgische bestellingen: stuur een e-mail naar klantenservice@bamboodaddy.nl. 

De kosten voor retourzenden zijn voor eigen rekening. De verzendkosten voor de vervangende producten betalen wij.


Het retourformulier staat hieronder aan de pagina en kan je makkelijk downloaden. Op het formulier staat het retouradres. Je vult het retourformulier in en je geeft aan wat je wensen zijn. Samen met je artikelen verstuur je het retourformulier aan ons retour. Zorg ervoor dat je de originele verpakking gebruikt (m.u.v. van artikelen die in het zijde-vloeipapier zijn verpakt). Na ontvangst en verwerking sturen wij je een berichtje. Wij zullen jouw retour dan zo snel mogelijk afhandelen.

(als je twijfelt of als het gaat om een relatief klein product, mail dan even een fotootje. Soms is retourneren dan niet meer nodig, en bovendien is het voor jou sneller en voor ons goedkoper)
 

Terugbetalen van je aankoopbedrag

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk jouw aankoopbedrag terug te storten, uiterlijk binnen 30 dagen. Die zou je immers initieel ook hebben betaald. Als je bij de betaling gebruik hebt gemaakt van een korting en je retourneert een deel van je bestelling, dan wordt de korting naar evenredigheid met de terugbetaling gecompenseerd.